Kaakkois-Suomen Sähköpalvelu Oy kehittyy

KSSP OY perustettiin vuonna 1979 alueelliseksi sähköurakointiyhtiöksi talotekniikan tarpeisiin. Toiminta sai uudet puitteet, kun yhtiö liitettiin KRT Oy:n tytäryhtiöksi vuonna 1989. Tuolloin myös teollisuuden sähköurakointi tuli vahvasti mukaan asennustoimintaan.

Uuteen aikakauteen lähdettiin vuonna 1993 emoyhtiön toiminnan päätyttyä.
Ratkaisua kestävään kehitykseen haettiin mahdollisimman monipuolisesta toimintamallista, joka tarjoaa asiakkaille asennus-, materiaalitoimitus- ja suunnittelupalveluja sähkö- ja televerkkojen asennusurakoihin.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on osoittanut ratkaisun oikeaksi.
Se on mahdollistanut yhtiömme tasaisen kasvun ja panostuksen kokonaispalvelun kehittämiseen. Olemme rekrytoineet jatkuvasti osaavaa henkilöstöä niin, että pystymme tarjoamaan ammattitaitoa ja asennusvoimaa, joka kattaa teollisuuden ja talotekniikan asennusprojektit, sähköjärjestelmien kunnossapitoyhteistyön ja valvontajärjestelmien ylläpidon.

Vuosien ajan jatkunut yhteistyö paperiteollisuuden laitevalmistajan Metso Paper Oy:n kanssa on työllistänyt henkilöstöämme. Asentajat ovat mukana laitteiden valmistusvaiheessa sekä toimituksiin liittyvissä asennuksissa koneiden tilaajien tehtailla ympäri maailmaa.

KSSP tänään

KSSP OY on vakiintunut 50-60 henkilön yritykseksi. Toimitilassamme työskentelee kymmenhenkinen työnjohto- ja asiantuntijaryhmä, josta löytyy ammattipätevyys tehdaslaajuisista suurjänniteverkoista aina tiedonsiirron valokuituverkkoihin. Tämä takaa saumattoman yhteistyön vaativissakin teollisuuden ja liikelaitosten asennusprojekteissa, jotka sisältävät usein laajan kirjon voima- ja heikkovirtakaapelointia ja toimilaitteita.

Teollisuuden ja liikelaitosten kunnossapitosopimukset ovat tulleet pysyväksi osaksi toimintaamme. Tarjoamme palvelua kaikilla osaamisalueillamme, sähkö-, ATK- ja valvontajärjestelmien ylläpidossa. Meillä on myös TUKES:n myöntämä paloilmoitinliikeoikeus.

KSSP:llä on suorat yhteydet laitevalmistajien ja alan tukkuliikkeisiin, joten pystymme hankkimaan laadukkaat asennusmateriaalit täsmällisesti, kilpailukykyiseen hintaan, asiakkaan eduksi. Toimitilassamme pidetään yllä perustarvikkeiden ja kaapeleiden varastoa, josta saadaan tarvittaessa nopeat toimitukset lähialueen kunnossapito- ja urakointikohteisiin.